Un elev din București a fost rănit de un coleg

Publicat: 15 05. 2013, 11:56
Actualizat: 22 05. 2015, 14:35

Elevul de la Liceul „Mecanică Fină”, în vârstă de 19 ani, a fost împins, în curtea școlii, de un coleg din clasa a IX-a și s-a rănit într-o tablă, au spus, miercuri, surse din cadrul unității de învățământ.

Potrivit surselor citate, cei doi au avut o altercație în curtea școlii, iar elevul din clasa a XIII-a a fost împins de un coleg din clasa a IX-a și s-a rănit într-o tablă.
Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) au mers la Liceul „Mecanică Fină” pentru a analiza situația. Potrivit acestora, informațiile despre incident prezentate până în prezent sunt contradictorii, în urma verificărilor urmând să se stabilească modul în care s-au petrecut faptele.

Purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu, a precizat că în prezent sunt două variante legate de acest incident, una din care rezultă că un elev a fost înjunghiat și o alta care arată că ar fi fost împins de un coleg și s-ar fi rănit într-o tablă.

Banu a precizat că Poliția nu ar fi confirmat faptul că elevul a fost înjunghiat, verificările fiind în desfășurare.

Inițial, oficiali din Poliția Capitalei au declarat că asistenta medicală de la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină” a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că un elev a fost înjunghiat de un coleg.

Coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița, a declarat pentru MEDIAFAX că tânărul a fost transportat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, având o plagă înjunghiată la omoplatul drept, este conștient și cooperant.

Polițiștii de la Secția 8 fac verificări la fața locului, urmând să stabilească în ce condiții s-a produs incidentul.