Un fost concurent Chefi la Cuțite s-a stins din viață la doar 39 de ani! Iulian Juncănaru a fost găsit fără suflare în locuința sa

Publicat: 03 12. 2022, 14:03
Sursă Foto - Facebook

Stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 Chefi la Cuțite, a murit la numai 39 de ani. Vestea a fost anunțată de apropiații săi, cât și de colegii de la clinica la care lucra ca dentist.

Iulian a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Tânărul medic stomatolog i-a impresionat pe telespectator nu doar cu talentul său gastronomic, ci și cu povestea lui de viață.

Dentist de meserie, Iulian Juncănaru a muncit din greu pentru o viață bună, pentru că nu a fost susținut financiar de familie, totodată, era apreciat și pentru modul lui de a face oamenii să zâmbească.

Vestea i-a șocat pe toți

”Am plecat de acasă singur și m-am înscris la facultate. Vindeam cosmetice în timpul liceului și îmi strângeam bani.

(…) În fiecare vară mergeam și munceam în Italia și m-strângeam bani pentru facultate și să pentru ce îmi trebuie”, spunea Iulian despre el în emisiunea Chefi la Cuțite.

Vestea i-a șocat pe toți, iar pagina sa de Facebook s-a umplut rapid cu sute de mesaje impresionante din partea tuturor celor care au avut ocazia să îl cunoască, potrivit Cancan.ro.