Un fost ministru a rămas fără permis auto, după ce a fost prins conducând cu 104 km/h în localitate

Publicat: 14 09. 2015, 12:19

Conform surselor citate, Mihai Stănișoară a fost oprit, joi, de un echipaj al Poliției Rutiere Argeș, după ce mașina condusă de acesta a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 104 kilometri la oră în comuna Drăganu.

Polițiștii de la Rutieră i-au suspendat pentru 90 de zile permisul fostului ministru al Apărării și l-au amendat cu 945 de lei.

Mihai Stănișoară a demisionat, la sfârșitul lunii aprilie, din funcția de deputat și din calitatea de membru al PLR, el spunând atunci că, „după o îndelungată deliberare și autoanaliză”, a decis ca, cel puțin pentru o perioadă, drumul pe care îl va urma să nu mai includă politica.

Mihai Stănișoară a avut două madate de deputat între 2000 și 2008, iar din 2008 și până în 2012 a fost senator. În 2012, el a fost ales din nou deputat într-un colegiu din județul Mehedinți.

Stănișoară a fost membru al PDL și chiar vicepreședinte al partidului și lider al grupului deputaților democrat-liberali până în martie 2013, când s-a înscris în PNL, anunțând că acest partid este singurul care „poate susține și implementa cu succes politici de dreapta în România”.

În iunie 2014, el a anunțat că îl urmează pe Călin Popescu Tăriceanu în Grupul de Inițiativă pentru păstrarea identității liberale, devenit ulterior PLR.

El a fost numit ministru al Apărării în anul 2008, în Guvernul Emil Boc.