Un fost primar, găsit împușcat în propria pensiune: Emanuel Dănilă își dăduse demisia din funcție cu o lună în urmă

Publicat: 23 04. 2021, 11:04
Emanuel Dănilă își dăduse demisia invocând motive medicale / Sursă FOTO: Emanuel Dănilă - Facebook

Fostul primar al orașului Bocșa, din județul Caraș-Severin, a fost găsit împușcat în propria pensiune la o lună după ce își dăduse demisia din funcția de conducere. Primele informații arată că ar fi vorba despre o sinucidere.

Emanuel Dănilă își dăduse demisia din funcția de primar al orașului Bocșa în urmă cu o lună și jumătate invocând motive medicale, potrivit antena3.ro.

Tragedia de vineri, 23 aprilie, a șocat întreaga comunitate din oraș. La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției, Ambulanța, dar și de la serviciul Criminalistică și Procuratură. Fostul primar a fost declarat decedat, în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale care au intervenit.

Fostul primar din Bocșa s-ar fi sinucis

Primele cercetări arată că Emanuel Dănilă s-ar fi sinucis cu propria armă. Fostul primar avea permis port-armă pentru vânătoare.

Localnicii și vecinii susțin că sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat întrucât primarul ar fi fost un om care întotdeauna ajuta comunitatea pe care o conducea și în care trăia și nu părea să aibă probleme. De asemenea, aceștia susțin că în ultima vreme bărbatul părea cam deprimat.

Trupul bărbatului a fost găsit în pensiunea pe care o deține de către un membru al familiei.

Emanuel Dănilă fusese căsătorit de două ori și avea doi copii cu prima soție și un alt copil, în vârstă de 6 ani, cu cea de-a doua soție, ofostă angajată în Primărie.

De asemenea și joi, 22 aprilie, a fost descoperit trupul unui bărbat decedat, însă în Parcul IOR din Capitală iar autoritățile urmează să stabilească dacă ar fi vorba de o sinucidere. Potrivit informațiilor obținute de GÂNDUL.RO, bărbatul de 47 de ani, găsit mort în lacul din Parcul IOR, este un fost economist, care a suferit o depresie, după ce a avut o problemă la serviciu și tatăl său i-a dat 12.000 lei pentru a depăși impasul.