Un fotbalist camerunez de la FC Botoșani, la spital cu hemoragie internă: „E de la sarmale. Nu mai mănânc în viața mea”

Publicat: 08 05. 2015, 15:31
Actualizat: 06 08. 2015, 19:03

Fotbalistul a fost internat, joi seară, la Unitatea Primiri Urgențe Botoșani, cu hemoragie internă, iar, vineri, va fi transportat la Iași pentru colonoscopie.

„La începutul săptămânii am mâncat pentru prima dată niște sarmale. Am vrut să încerc și eu această mâncare tradițională românescă, dar nu mi-a plăcut deloc. Nu mai mănânc în viața mea sarmale! Nici antrenamente nu am putut face. M-am simțit din ce în ce mai rău, iar aseară am ajuns la Urgențe”, a spus Ngadeu.

Președintele grupării botoșănene, Cornel Șfaițer, a declarat, vineri, că jucătorul camerunez a efectuat o endoscopie care nu a relevat probleme la stomac. El va fi transportat la Iași, unde sâmbătă dimineață va face mai multe analize. „Ngadeu a făcut astăzi (n.r. – vineri) o endoscopie și nu are leziuni la nivelul stomacului. Ajungând la spital cu hemoragie, medicul ne-a recomandat să-l ducem la Iași pentru colonoscopie. Am vorbit la Iași, unde va ajunge după-amiază (n.r. – vineri după-amaiză), iar sâmbătă va face un control amănunțit”, a explicat oficialul clubului din Botoșani.

Șfaițer a adăugat că medicii nu cred că problemele medicale ale lui Ngadeu au fost cauzate de sarmale. „El spune că ar fi de la sarmale, dar medicii cred că altele ar fi cauzele. Acum se simte mai bine și sperăm că va reveni cât mai repede”, a precizat Șfaițer.

În vârstă de 24 de ani, fundașul Michael Ngadeu Ngadjui a fost transferat de FC Botoșani, la 13 iulie 2014, de la echipa a doua a grupării germane Nurnberg.