Un fotbalist de la Steaua a ajuns la spital după ce s-ar fi tăiat într-un geam. O femeia a sunat la 112, iar polițiștii l-au găsit băut și agitat

Publicat: 22 04. 2013, 10:07
Actualizat: 19 08. 2014, 01:47

Fotbalistul stelist Gabriel Matei a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-ar fi tăiat într-un geam, acesta fiind însoțit de polițiști, care l-au încătușat întrucât era agitat, au declarat duminică, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Potrivit surselor citate, sâmbătă, în jurul orei 18.40, o femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că Gabriel Eugen Matei, aflat în locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei, s-a tăiat la o mână și are urgent nevoie de o ambulanță.

La fața locului au ajuns un echipaj medical și polițiști de la Secția 8, care l-au găsit pe Matei sub influența băuturilor alcoolice, acesta vorbind la telefon cu femeia care sunase la numărul 112.

Gabriel Matei avea o rană la antebrațul mâinii stângi, fiind transportat de echipajul medical la Spitalul de Urgență Floreasca, pentru a primi îngrijiri medicale. Fotbalistul a fost însoțit de polițiștii de la Secția 8, care i-au pus cătușe la mâini pentru a nu se răni, aceasta fiind o procedură de siguranță în cazul în care persoana este agitată, au precizat sursele citate.

Potrivit unor surse medicale, Gabriel Matei a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală cu răni minore la o mână, iar după ce a primit îngrijiri medicale, acesta a plecat din unitatea medicală, nefiind necesară internarea lui.

Sursele din Poliție au precizat că, fiind vorba despre un incident care a avut loc în locuința lui Gabriel Matei, nu a fost începută o anchetă în acest caz și fotbalistul nu a fost sancționat.