Un general ieșit la pensie face afirmații șocante: Dincă, membru al familiei Rîmaru / Ce spune anchetatorul care a lucrat la cazul criminalului în serie din anii ’70

Publicat: 05 08. 2019, 12:20

Roman confirmă cumva o informație care a tot circulat în mediul online. Se pare că familia lui Rîmaru și-a schimbat numele în Dincă, pentru a evita reputația îngrozitoare a asasinului din anii 1970. Mai mult, Dincă și Rîmaru sunt din Caracal, scrie alba24.ro.

„Un general pensionar care a lucrat în cazul Rîmaru, considerat a fi cel mai atroce criminal din perioada comunistă, cu patru crime și mai multe violuri, mi-a furnizat o informație șocantă: că criminalul de la Caracal face parte din familia celebrului criminal în serie Rîmaru.

Amândoi sunt de loc din Caracal. Majoritatea rudelor lui Rîmaru și-au schimbat numele după rușinea din anii ’70 când criminalul în serie a făcut crimele și violurile în București.

Cei din zona Caracal confirmă acest lucru?” a scris Roman pe Facebook.

Informația potrivit căreia Dincă ar fi rudă cu Rîmaru a fost negată vehement de fratele celebrului criminal în serie, care a venit la casa presupusului ucigaș din Caracal pentru a se certa cu un jurnalist, pe această temă.