Un hoț care dăduse mai multe spargeri a sunat la 112 pentru a cere să fie salvat de polițiști

Publicat: 15 04. 2013, 18:25
Actualizat: 16 04. 2013, 12:36

Un bărbat care a spart mai multe boxe din subsolul unui bloc din centrul Vasluiului, de unde a furat diverse bunuri cu care a umplut un rucsac, a sunat la 112 și a cerut ca polițiștii să vină să îl salveze, pe motiv că aude zgomote ciudate, el așteptându-i pe oamenii legii într-una din boxe, relatează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, un bărbat în vârstă de 31 de ani a spart șapte boxe dintr-un bloc din centrul municipiului Vaslui și, după ce și-a umplut rucsacul cu mai multe bunuri, s-a oprit într-una din boxe pentru a bea o sticlă cu vin.

La un moment dat, bărbatului i s-a părut că aude zgomote ciudate și, de frică, a sunat la 112 pentru a cere sprijinul polițiștilor.

„Polițiștii deplasați la locul indicat l-au găsit pe tânăr așteptând cuminte într-una din cele șapte boxe în care intrase, pe rând, prin efracție. Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, având în vedere că rucsacul cu bunurile sustrase a fost găsit asupra lui”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Bărbatul, din localitatea vasluiană Benești, este cunoscut de către polițiști cu antecedente penale pentru furt calificat.

(Theodor Istrate)