Un incendiu puternic a izbucnit la restaurantul fiului fostului protopop de Vaslui

Publicat: 04 06. 2014, 18:50
Actualizat: 02 04. 2019, 16:28

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, incendiul a izbucnit la acoperișul restaurantului „Aroma”, care aparține fiului fostului protopop de Vaslui din ultimii 23 de ani, Vasile Pârcălabu, cu posibilitatea de propagare la întreaga clădire, precum și la imobilele învecinate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unul dintre angajații localului a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția pompierilor, în zonă fiind trimise trei autospeciale de stingere a incendiilor.

„După mai bine de o oră, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 100 de metri pătrați de acoperiș și instalația electrică din zona incendiului, fiind degradați și 75 de metri pătrați de planșeu din rigips și vată minerală. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX inspectorul-șef al ISU Vaslui, Neculai Olaru.

Potrivit acestuia, incendiul nu a fost soldat cu persoane rănite din rândul clienților sau al angajaților, în condițiile în care la acea oră nu erau prea multe persoane în restaurantul situat în vecinătatea Parcului Copou, cel mai mare din municipiul Vaslui.

Teodor Istrate, corespondenti@mediafax.ro