Un italian a reclamat că un om mascat i-a furat 70.000 de lei în centrul Constanței

Publicat: 16 11. 2012, 12:45
Actualizat: 05 06. 2018, 14:29

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un cetățean italian a reclamat că, joi seară, ar fi fost jefuit de aproximativ 70.000 de lei, de o persoană mascată, în centrul Constanței, în momentul în care s-a urcat în autoturismul personal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor, italianul a declarat că, joi seară, a plecat de la sediul firmei la care lucra, pe strada Avram Iancu, din Constanța, având într-o geantă aproximativ 70.000 de lei, bani cu care ar fi urmat să plătească salariile angajaților.

În momentul în care s-a așezat la volan, o persoană mascată a urcat în autoturism și, amenințându-l cu un cuțit, l-a forțat să conducă pe strada Anghel Saligny, aflată în apropiere, într-un loc întunecos. Aici, persoana mascată i-a luat geanta cu bani și a dispărut în noapte.

Afaceristul italian s-a întors la sediul firmei și a telefonat la 112, anunțând că a fost tâlhărit.

Cazul a fost preluat de către lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Polițiștii caută indicii referitoare la presupusul jaf și cercetează dacă în zona în care s-ar fi produs fapta există camere de supraveghere.