Un mort și șapte răniți, după ce o mașină a derapat pe o stradă din Suceava

Publicat: 06 09. 2012, 21:31
Actualizat: 25 06. 2013, 17:59

O persoană a murit și șapte au fost rănite, joi seară. într-un accident petrecut pe Calea Unirii, din municipiul Suceava, după ce o mașină a derapat și a lovit frontal un autoturism care venea din sens invers și apoi a ricoșat într-un alt autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit comisarului șef Cristian Papuc, din cadrul IPJ Suceava, accidentul s-a petrecut, joi seară pe Calea Unirii, din municipiul Suceava. unde într-o curbă, din cauza vitezei și a șoselei umede, un autoturism a derapat și a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism și apoi a ricoșat într-o a treia mașină care a fost ușor avariată.

În urma impactului, șoferul mașinii care circula regulamentar a murit, iar șapte persoane din primele două autoturisme au fost rănite.

La locul accidentului, au intervenit trei ambulanțe și un modul SMURD, care au acordat primul ajutor răniților și i-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, a declarat șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, colonelul Ion Burlui.