Un nou scandal din partea liderului AUR! George Simion: „Băi, ministrule! Tu stai pe banii românilor din diaspora”

Publicat: 08 11. 2022, 19:55
Sursă Foto - Facebook

George Simion a fost implicat într-o nouă dispută, chiar în plen! „Băi, ministrule! Tu stai pe banii românilor din diaspora. Ce merite ai tu, mă? Erai pește, nu?”, striga liderul AUR în timp ce era live pe Facebook.

Un alt scandal a izbucnit, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, după ce liderul partidului AUR, George Simion, a început să vorbească alte lucruri față de cele discutate la momentul respectiv, iar președintele de ședință i-a tăiat microfonul.

Simion a protestat, iar secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Gheorghe Cârciu, a intervenit şi i-a zis deputatului AUR să-şi încheie declaraţia.

În acel moment, Simion nu a stat prea mult pe gânduri și și-a spus părerea.

„Ce merite ai tu, băi, ministrule?”

„Tu ești ministru pentru românii de pretutindeni, mă, și îmi zici mie că n-am voie să vorbesc. Păi da cum, adică? Lasă-mă să vorbesc. Cum adică? Stai pe banii românilor din diaspora. Ce merite ai tu, mă? Băi, ministrule! Băi, ministrule! Băi, ministrule!”, a spus liderul AUR.

În apărarea lui Simion a sărit deputatul AUR Dan Tănasă, iar pe transmisia făcută live pe Facebook de George Simion se mai aud replici, cum ar fi: „Dispari, mă! Dispari de aici!”’

„Tu ești ministrul românilor de pretutindeni, mă? Tu ești ministrul Diasporei? De ce? Erai pește, nu?”

Scandalul s-a încheiat doar după ce i s-a acordat din nou cuvântul lui George Simion.

Ciprian-Constantin Şerban din PSD, i-a tăiat inițial microfonul liderului AUR, reproșându-i că nu vorbește în legătură cu punctul din ordinea de zi care se discuta în momentul acela, potrivit G4media.ro.