Un ofițer SRI a murit, alte două persoane au fost rănite, într-un accident la Constanța

Publicat: 03 08. 2013, 12:47
Actualizat: 12 06. 2018, 12:55

Un ofițer SRI și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă dimineață, pe DN 2 A, în județul Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Constanța, Carmen Șerbănescu, accidentul s-a produs în jurul orei 8.10, la ieșirea din Constanța către localitatea Ovidiu, după ce un bărbat care circula dinspre Constanța a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, mașina care a intrat pe contrasens s-a răsturnat în afara șoselei, iar șoferul și-a pierdut viața.

Alte două persoane din celălalt autoturism – soț și soție, în vârstă de 56 și 52 de ani – au fost rănite ușor și au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean Constanța, fără a fi necesară internarea lor.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Constanța a precizat că șoferul care a provocat accidentul, intrând cu mașina pe contrasens, era singur în autoturism. Reprezentanții Poliției Rutiere Constanța nu exclud ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan pentru că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.

Șoferul care a murit în urma accidentului era ofițer SRI.

Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 40 de ani, era în timpul liber și se afla la volanul mașinii personale.