Un pacient, găsit spânzurat cu un cearșaf într-o toaletă a Spitalului de Urgență Bacău

Publicat: 16 06. 2015, 21:58

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, un bărbat s-a sinucis, în cursul nopții de luni spre marți, spânzurându-se cu un cearșaf în toaleta secției Spitalului de Urgență Bacău unde era internat, după ce suferise o intervenție chirurgicală la mână, într-un moment în care toți ceilalți colegi de salon dormeau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Băcăuanul, care urma să se externeze din spital chiar a doua zi, a fost găsit de un cadru medical, care și-a alertat colegii, fiind efectuate manevrele de resuscitare, însă fără rezultat.

„Conform procedurilor, s-a deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul. Motivele care l-au determinat pe bărbat să se sinucidă nu se cunosc, având în vedere că nu a fost găsit niciun înscris asupra lui în care să-și explice gestul la care a recurs”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Poliției Județene Bacău, Valeria Manole.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bacău, acolo unde pacientul de 58 de ani s-a sinucis, nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere legat de incident.