Un pădurar și-a împușcat mortal concubina, apoi s-a sinucis

Publicat: 10 09. 2012, 10:03
Actualizat: 20 02. 2019, 07:25

Un pădurar din localitatea Ghimpețeni din județul Olt și-a ucis concubina, împușcând-o cu arma sa de vânătoare, după care s-a sinucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Ghimpețeni, oamenii legii fiind alertați prin 112, în jurul orei 3.50, de către un tânăr de 17 ani care a sunat și a anunțat că în locuința sa, în care stătea împreună cu tatăl său, s-au auzit focuri de armă.

Polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Olt care au mers la locuința indicată i-au găsit morți pe pădurar și pe concubina acestuia, ambii fiind împușcați.

„Din primele cercetări s-a stabilit că Paul Luptaciu, de 44 de ani, pădurar în localitate, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, a folosit arma sa de vânătoare, pe care o deținea în mod legal și a împușcat-o în spate pe concubina sa, Alexandra Crăciun, de 41 de ani, după care s-a sinucis, împușcându-se în zona abdominală”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Pădurarul trăia în concubinaj de 19 ani cu femeia ucisă și aveau împreună un băiat de 17 ani și o fată de 16 ani. De asemenea, pădurarul mai avea o fată, de 22 de ani, provenită dintr-o căsătorie anterioară.