Un pensionar a căzut din tramvai, după ce vatmanul a plecat cu ușile deschise

Publicat: 25 03. 2019, 15:53

Incidentul a avut loc, luni, în stația din Piața Romană, din orașul Arad. Potrivit martorilor, un bătrân în vârstă de 82 de ani s-a dezechilibrat și a căzut din tramvai după ce vatmanul a plecat din stație fără să se asigure că ușile sunt complet închise.

În urma incidentului, bătrânul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean Arad cu o ambulanță.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că incidentul este cercetat în cadrul instituției, fiind vorba, cel mai probabil, de o greșeală a vatmanului.

„Nu știm cu certitudine ce s-a întâmplat, Poliția Rutieră cercetează evenimentul și ei vor stabili și circumstanțele și persoana vinovată. La prima vedere, este posibil să fie o eroare umană, o greșeală a vatmanului, ar fi plecat înainte ca ușile să fie închise complet. Domnul era pe scări, nu știm exact ce s-a întâmplat, pe scările tramvaiului a căzut”, a afirmat Claudiu Godja.

Potrivit acestuia, a fost verificată starea tehnică a ușilor, sistemul de închidere/deschidere al ușilor și totul era în regulă, ceea ce duce la ipoteza confirm căreia a fost vorba de eroare umană.

Godja a mai spus că după concluziile Poliției Rutiere, vatmanul va intra în cercetare disciplinară.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au anunțat că se efectuează cercetări în acest caz.