Un polițist a fost mușcat de mână de o femeie în timp ce efectua un control în trafic

Publicat: 15 12. 2015, 13:36
Actualizat: 15 12. 2015, 17:46

Purtătorul de cuvânt de la Parchetul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, Lucian Răduică a declarat, marți, că a fost deschis dosar penal pentru ultraj în cazul unei femei care a agresat un polițist de la Biroul Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin.

„În timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe strada Crișan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, polițistul Constantin Bărbulescu de la Poliția Drobeta Turnu Severin, Biroul Rutier, a oprit în trafic, un autoturism. În timp ce polițistul încerca să îl legitimeze pe șofer, la fața locului au venit două femei, iar una dintre acestea l-a mușcat de mâna stângă pe agent. În cauză se fac cercetări pentru ultraj”, a spus procurorul Lucian Răduică.

Polițistul l-a oprit în trafic, duminică seară, pe șofer, întrucât a trecut cu autoturismul pe culoarea roșie a semaforului, într-o intersecție din oraș, iar soția acestuia l-a îmbrâncit pe polițist și l-a mușcat de degetul de la mâna stângă, spun oamenii legii.

„În timp ce desfășura activități de supraveghere a traficului rutier la intersecția străzii Crișan cu Bulevardul Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin, polițistul a oprit pentru control un autovehicul în care se aflau patru persoane. Șoferul acestuia a trecut pe culoarea roșie a semaforului. La solicitarea documentelor, șoferul a înmânat documentele motivând că nu are timp să aștepte pentru că se grăbește, totodată a devenit recalcitrant”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Șoferul care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a rămas fără permis de conducere.