Un polițist din Constanța, sechestrat de viceprimar în secția de poliție. Care este explicația acestuia

Publicat: 15 03. 2016, 14:00
Un bărbat din Cluj care a tușit intenționat către un polițist, la spital, a primit 6 luni de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere

Un polițist îl acuză pe viceprimar că l-a sechestrat timp de 50 de minute în sediul poliției. Viceprimarul din localitate spune însă că polițistul dormea la locul de muncă și l-a închis fără să știe că el se afla acolo.

„Am găsit ușa încuiată, dar gratiile erau deschise, așa că am bătut în geam. Nu a răspuns nimeni. M-am gândit că a plecat în patrulare și nu a mai închis gratia. Nu era prima dată când se întâmpla asta. Am închis grilajul și i-am lăsat un mesaj prin care l-am atenționat ca, data viitoare, să nu mai uite să închidă gratia. Nu m-am gândit nicio clipă că ar putea fi înăuntru”, a povestit viceprimarul Goreci Marcel, care spune că agentul dormea în post.

Agentul care era de serviciu la acel moment spune că se afla în birou când Goreci a încuiat gratiile de la ușă, aparent fără motiv. „În acel moment m-am panicat și am încercat să îi contactez pe colegii de la postul de poliție din comună și am reușit să scap abia după 50 de minute”, a spus polițistul local, scrie telegrafonline.ro.