Un polițist local a imobilizat un tânăr care distrusese un lampadar al Primăriei. Ce s-a întâmplat apoi a necesitat intervenția medicilor

Publicat: 22 03. 2015, 12:26
Actualizat: 08 04. 2019, 23:34

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Suceava, incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Fălticeni, unde trei tineri se dădeau cu rolele pe rampa de acces pentru persoane cu dizabilități din fața Primăriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un polițist local a încercat să îl împiedice pe unul dintre ei să continue să folosească rampa, dar tânărul s-a prins cu mâinile de un lampadar aflat la marginea rampei, moment în care șase abajururi și un bec s-au spart.

Tânărul a fost imobilizat de trei polițiști locali, însă la scurt timp, dinspre parcul aflat în vecinătatea Primăriei, a venit un localnic în vârstă de 25 de ani, rudă cu cel prins de polițiști. Acesta l-a lovit cu pumnul pe unul dintre polițiștii locali, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoriei Fălticeni, care a dispus continuarea cercetărilor pentru loviri și alte violențe, dar și pentru distrugere, urmând ca luni, în funcție de plângerile care se vor depune, să se dispună alte măsuri.