Un preot din Motru a organizat o slujbă de sfințire a mașinilor. Anunțul, postat pe Facebook

Publicat: 16 02. 2018, 16:27

Slujba de binecuvântare a mașinii a durat câteva minute, timp în care preotul s-a rugat pentru autoturism și pentru siguranța șoferului. Preotul Parohiei Motru I, de la Ploștina, Valerian Cruceru, a postat, miercuri, un anunț pe Facebook, prin care anunța când va avea loc slujba.

„Vineri, 16 februarie, la orele 11.00, deci după slujba Sfântului Maslu, vom săvârși rânduiala slujbei de binecuvântare a mașinilor, pentru ca viața enoriașilor noștri să aibă binecuvântare de Sus, în toate momentele vieții. Vă așteptăm cu drag la biserica parohială, mai ales pe cei care petreceți bună parte din viață la volan: șoferi profesioniști, amatori, taximetriști! Nu costă nimic!”, este anunțul postat de reprezentanții Parohiei, pe Facebook.

Printre cei care au venit cu autoturismele la biserică pentru a fi binecuvântate au fost și taximetriști.

„Sfințim mașinile așa cum sfințim și casele. Foarte mulți prieteni ai mei, taximetriști și cei care lucrează în oraș își duc o bună parte a vieții în mașină, efectiv. Atunci e normal să aibă și ei binecuvântare și la locul de muncă, cum ar veni. Se face rânduiala, nu se face niciun abracadabra sau altceva” , a precizat, pentru MEDIAFAX, preotul paroh.