Un primar din Teleorman a retras echipa de fotbal locală din Campionatul Județean, după ce l-ar fi auzit pe unul dintre jucători înjurând PSD

Publicat: 14 11. 2019, 15:45

Deși primarul PSD a invocat lipsa banilor pentru retragerea echipei de fotbal Segarcea Vale din Campionatul Județean, presa locală speculează că motivul ar fi cu totul altul.

Asociația Județeană de Fotbal Teleorman și publicația liberinteleorman au afirmat că decizia primarului a fost luată la nervi, după ce a auzit un jucător al echipei înjurând partidul.

Președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman a declarat că l-a auzit pe primar spunând că motivul pentru care retrage echipa din campionat este că unul dintre jucători ar fi strigat pe terenul de fotbal, în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale „m*ie PSD”:

„Am rămas uimiți de ce a spus primarul. A convocat ședința de Consiliu Local și au hotărât să retragă echipa din campionatul județean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric dețin putetea. La fel s-a întâmplat și la Purani de Videle, unde pentru că jucătorii au votat cu PNL, primarul a hotărât desființatea echipei, care, culmea, promovase în Liga 4 în premieră pentru mica localitate. La Purani s-a întâmplat după alegerile europarlamentare… „, a declarat Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman.

În cererea de retragere a echipei A.S. FLAMURA ALBASTRĂ SEGARCEA VALE, primăria a motivat lipsa banilor.