Un profesor de 62 de ani, găsit mort într-o şcoală din Satu Mare

Publicat: 04 09. 2021, 19:45
Foto: presasm.ro

Mihai Robescu, un îndrăgit profesor din Satu Mare, a fost găsit mort în incinta școlii. Emoționant este faptul că lângă trupul lui a fost găsit un ziar mai vechi în care apărea fiica acestuia, care a obținut media zece la examenul de Bacalaureat.

Tragedia a avut loc în incinta Colegiului Tehnic De Transport și Telecomunicaţii ”Ion I.C.Brătianu“ din municipiul Satu Mare, informează presasm.ro.

Mihai Robescu, unul dintre cei mai apreciați profesori de educație fizică, a fost găsit mort, iar alături de corpul neînsuflețit al bărbatului se afla un ziar mai vechi, pe a cărui primă pagină apărea fiica acestuia, care a luat media zece la Bacalaureat.

Trupul bărbatului a fost descoperit de portar. Un echipaj medical de prim-ajutor a ajuns la fața locului, însă profesorul nu a mai putut fi salvat.

Cauza decesului nu este cunoscută.

Mihai Robescu a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din municipiul Satu Mare. Salvatorii au găsit alături de corpul neînsuflețit un ziar mai vechi, pe a cărui primă pagină apărea fiica acestuia, care a luat media zece la Bacalaureat.