Un român a fost condamnat la 10 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a violat o femeie. Recidivistul a reușit să se ascundă de polițiști aproape 3 ani

Publicat: 05 09. 2019, 19:18

Nicolae Frătuțescu, 49 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, în România, pentru omor, dar a stat doar 10 ani în spatele gratiilor. După ce a ieșit din închisoare, bărbatul a plecat la muncă în Marea Britanie, scrie BBC.

Românul și-a lovit victima în față, a târât-o pe scări și a sechestrat-o în apartamentul său, unde a și violat-o. Un judecător a dezvăluit că „femeia a încercat să scape, cățărându-se pe geam, unde a fost văzută de polițiști”.

Frătuțescu a fost prins, dar instanța a hotărât să fie cercetat în libertate. Bărbatul a dispărut imediat, fiind căutat aproape trei ani de polițiști.

La începutul anului 2019, bărbatul a fost capturat tot în orașul Bradford, iar marți a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

După ce își va ispăși pedeapsa, românul va fi expulzat în România și va avea interdicție pe viață să intre pe teritoriul Marii Britanii.

Foto: West Yorkshire Police