Un român distrugea niște mașini cu un topor. Scene incredibile după ce un polițist l-a avertizat să se oprească. Ambulanța a intervenit rapid

Publicat: 25 04. 2018, 18:22

Reprezentanți Poliției Prahova au transmis că oamenii legii au intervenit, miercuri, la o sesizare privind distrugerea unor autovehicule, însă persoana reclamată l-a amenințat pe unul dintre polițiști cu toporul.

„Pe raza localității Buda, o patrula de poliție a intervenit la o sesizare prin SNUAU 112, privind distrugerea unor autovehicule de către o persoană. La fața locului, patrula de poliție a identificat persoana reclamată, care avea asupra sa un topor, cu care i-a amenințat pe polițiști și a încercat să îi lovească. Polițiștii au efectuat somații legale, au tras foc de avertisment în plan vertical, după care l-au împușcat în abdomen”, arată Poliția Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul de 43 de ani are trei plăgi împușcate și a fost dus la spitalul din Ploiești.

„Are trei plăgi punctiforme prin împușcătură, în zona abdomenului și în zona lombară. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești”, a spus Duță.

Bărbatul a mai fost arestat și în 2014, tot pentru ultraj asupra unui polițist.