Un român, la spital, fără dinți în gură, după ce s-a culcat cu soția unui prieten

Publicat: 02 11. 2016, 17:52

Un botoșănenan  a ieșit sâmbătă seară în oraș cu soția, dar și cu M.C., un prieten în vârstă de 40 de ani. După ce au petrecut într-un local din municipiu, s-au decis să plece la locuința celor doi soți, pentru a continua distracția. Doborât de alcool, soțul a ales să plece la culcare, iar soția a rămas să stea de vorbă cu amicul său.

Acesta din urmă, însă, a profitat de lipsa bărbatului pentru a-i propune femeii să facă sex. Alcoolul consumat în neștire și-a spus cuvântul, iar femeia a acceptat.

Dimineață, când și-a găsit prietenul în pat cu soția, gazda l-a luat la pumni pe M.C. lăsându-l fără dinți în gură.

Acesta a ajuns la Spitalul Județean Botoșani plin de sânge. „Pacientul a fost adus de ambulanță, într-o stare avansată de ebrietate, cu mai mulți dinți rupți în urma unei agresiuni. A declarat că doi dintre aceștia i-a și înghițit în urma loviturilor încasate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoșani.

Bărbatul este decis acum să depună plângere la poliție împotrivă prietenului, însă și acesta, la rândul lui, s-a prezentat la poliție împreună cu soția pentru a depune plângere împotriva celui cu care a petrecut noaptea la băut. Nu știa, însă, dacă să-l acuze de furt sau de agresiune, potrivit monitorulbt.ro.