Un român, la un pas de a fi linșat de italieni după ce a încercat să răpească un copil în plină stradă

Publicat: 18 07. 2019, 12:34
Mirela a fost găsită de fiica bătrânei pe cate o îngrijea, care a sunat și la carabineri, la 112 / Sursa foto: Mediafax/AFP - caracter ilustrativ

O mamă și soțul ei se aflau împreună cu fiul lor, un băiețel de cinci ani în parcarea inui centru comercial, când un român s-a apropiat de femeie și a încercat să-i fure copilul din brațe, potrivit  blitzquotidiano.it

Femeia și-a ținut copilul cu putere, până când a putut interveni și soțul ei. Martorii au alertat autoritățile și l-au prins pe românul caree încerca să fugă.

Tatăl a fost la un pas șă-l linșeze pe bărbatul care a încercat să-i fure copilul, dar autoritățile au intervenit rapid și l-au aresatat pe român.

„Dacă la baza acestui gest este, după cum e plauzibil, o boală mentală, aceasta trebuie tratată, dar infracțiunea este foarte gravă. Și intervenția martorilor a fost rapidă, așa cum ar trebui să fie. Din fericire, situația nu a degenerat datorită intervenției rapide a polițiștilor motocicliști, cărora nu voi înceta să le mulțumesc pentru eficiență și sensibilitatea pe care o au pentru copii”, a declarat un reprezentant al instituției care are în vedere protecția copilului.