Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal, cu barca, graniţa dintre Mexic şi SUA

Publicat: 06 02. 2022, 22:59
Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal granița dintre Mexic şi SUA / Sursă Foto: Captură - TikTok

Un cetățean român s-a filmat în timp ce trecea ilegal graniţa dintre Mexic şi SUA alături de alte persoane. Momentul a devenit în scurt timp viral pe o rețea socială.

Bărbatul, care pare a fi liderul grupului de migranţi, probabil alţi români, dar şi cetăţeni străini, s-a filmat în timp ce traversa fluviul Rio Grande, la graniţa dintre Mexic şi SUA.

Cu ajutorul mai multor bărci gonflabile, bărbatul şi migranţii se filmează când transportă bărcile către fluviu, iar clipul se încheie în momentul în care aceştia se află deja în bărci şi traversează ilegal graniţa în Statele Unite ale Americii.

Filmarea, care are pe fundal vocea lui Florin Salam care interpretează o manea, a devenit virală pe o rețea socială, fiind apreciată de mai mult de 2000 de oameni.

„Bai eu vă apreciez, măcar faceți ceva naibii, nu ramaneti asistați sociali prin România! Baftă!”, a fost unul dintre comentariile primite la filmare.

„Și uite așa se cere azil în USA…ROMÂNIA-MEXIC…fraudulos în USA, arestați …după care se cere azil, bună combinația!”- a fost un alt comentariu.