Un român și-a găsit sfârșitul în Italia. Bărbatul, târât de o mașină zeci de metri

Publicat: 02 12. 2022, 18:45
Sursa Foto - Shutterstock

Un cetățean român în vârstă de 44 de ani a fost accidentat mortal în urmă cu 3 zile, în timp ce se deplasa pe jos, pe marginea străzii, în Sicilia. Fiind noapte, un șofer care circula în zonă nu l-a văzut pe bărbat și l-a izbit în plin.

Românul și-a găsit sfârșitul pe o șosea care lega localitățile Rosolini și Ispica.

Incidentul a avut loc marți, pe 30 noiembrie, în jurul orei 23 00, când, în zona unei curbe, un autoturism l-a lovit pe român în plin.

Din păcate, șoferul nu l-a văzut la timp pe bărbat, iar accidentul nu a mai putut fi evitat.

Românul a fost târât de-a lungul șoselei câteva zeci de metri. Conducătorul auto a sunat imediat după ajutor, însă medicii sosiți la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul român.

De asemenea, un caz asemănător a avut loc în luna noiembrie, în apropiere de Roma.

Un alt român și-a găsit sfârșitul pe marginea șoselelor din Italia

În urmă cu aproximativ o lună, un alt român în vârstă de 50 de ani a decedat în localitatea Fonte Nuova, în apropiere de Roma, după ce a fost lovit de un autoturism care se deplasa pe marginea străzii.

Șoferul mașinii era un pensionar de 76 de ani, iar impactul a fost unul fatal, românul murind pe loc.

Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, dar rezultatul a ieșit negativ. Autoturismul șoferului a fost sechestrat de autorități până când vor termina cercetările.

Totodată, autoritățile presupun că vizibilitatea a fost redusă din cauza iluminatului slab, iar asta ar fi contribuit la producerea tragediei, potrivit Rotalianul.ro.