Un șef de poliție român, filmat în timpul unei partide de sex cu o presupusă prostituată. Imaginile au ajuns pe internet și pe masa șefilor săi. La câteva ore a demisionat.VIDEO EXPLICIT

Publicat: 24 08. 2017, 18:33
Actualizat: 02 10. 2018, 15:32

UPDATE:  Șeful postului de poliție Crișcior, din județul Hunedoara, filmat în timp ce întreține relații sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituția, și-a dat demisia, joi, urmând să fie numit într-o altă funcție, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, șeful Secției 4 de Poliție Rurală Crișcior, Adrian Ancheș, și-a dat demisia din funcție, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care întreține relații sexuale cu o presupusă prostituată.

„În urma înregistrării video care a apărut în spațiul public în data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, șeful Secției 4 de Poliție Rurală Crișcior, aducem la cunoștința publicului că polițistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcția de șef de secție, solicitarea sa fiind aprobată. În conformitate cu prevederile legale, polițistul urmează să fie numit într-o funcție corespunzătoare pregătirii și experienței sale”, comunică IPJ Hunedoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Laura Năstase, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că se fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imaginile cu șeful postului de poliție Crișcior, Adrian Ancheș, în timp ce întreține relații sexuale îmbrăcat în uniformă.

„În urma apariției acestei filmări, conducerea Inspectoratului de Poliție Hunedoara a dispus verificări prin Biroul Control Intern și prin Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. În urma acestor verificări, urmează să se stabilească atât aspectele legate de comportamentul polițistului, cât și aspectele legate de confidențialitatea datelor de pe filmarea respectivă”, a afirmat Laura Năstase.

VEZI VIDEO EXPLICIT AICI

Joi, presa locală a făcut public un filmuleț în care apare șeful postului de poliție Crișcior, din județul Hunedoara, îmbrăcat în uniforma de polițist. Adrian Ancheș întreține relații sexuale cu o tânără bănuită că ar practica prostituția, într-un presupus bordel.

Pe filmare se vede cum șeful postului de poliție întrerupe scenele erotice pentru a răspunde la telefonul mobil, fiind căutat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectivă.

În primăvara acestui an, o altă filmare cu Adrian Ancheș a apărut în spațiul public. Șeful postului de poliție Crișcior apare alături de o femeie care-i spune că a bătut-o. Ulterior, filmulețul a fost șters de pe Facebook.