Un șmecher cu BMW s-a luat la bătaie cu doi polițiști, pentru că nu a fost lăsat să parcheze într-o zonă cu circulația închisă. Ce sentință a primit pentru gestul său

Publicat: 30 09. 2015, 09:54

Pe imagini se vede cum șoferul fuge și se ascunde în mașină imediat după ce îi aplică polițistului o corecție. La câteva secunde unul dintre oamenii legii vine și îl lovește cu piciorul pe Borgete. Polițistul lovit s-a ales cu piciorul în ghips și cu 25 de zile de concediu medical, informează Adevărul.

Scandalul a avut loc în luna mai. Șoferul a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de ultraj, ulterior fiind condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare și obligat să-i achite polițistului Vasile Ilie suma de 2.000 de lei drept daune materiale și cheltuieli judiciare.  Procurorii au făcut recurs, iar magistrații Curții de Apel Craiova l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare, sentința fiind definitivă. 

Totodată, Cristian Borgete a depus plângere la Parchet împotriva agentului Vasile Ilie, pe care l-a acuzat de purtare abuzivă. După analizarea filmului și audierea martorilor, procurorii au clasat cazul.