Un șofer băut și fără permis a provocat un accident soldat cu doi răniți și trei mașini avariate

Publicat: 17 11. 2013, 17:35
Actualizat: 03 02. 2019, 03:43

Două persoane au fost rănite și trei mașini au fost avariate, în urma unui accident rutier provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanța, de un șofer băut și fără permis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere, un bărbat de 27 de ani conducea, în noaptea de 16/17 noiembrie, un autoturism pe strada Marinarilor dintre Poarta 1 către Poarta 2. Când a ajuns în dreptul Agenției CFR, șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un autoturism parcat și a ricoșat pe sensul opus de circulație, unde a lovit o mașină condusă de un bărbat de 43 de ani, din Constanța.

În urma impactului, cei doi conducători auto au fost răniți ușor, iar cele trei autoturisme lovite, inclusiv cel al șoferului care a provocat accidentul, au fost avariate.

Polițiștii au stabilit că șoferul de 27 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto respectiv nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. El este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și pentru distrugere.