Un șofer care își verifica GPS-ul a intrat pe contrasens, a proiectat o mașină într-un stâlp, apoi a ajuns sub o conductă

Publicat: 17 11. 2013, 01:15
Actualizat: 03 02. 2019, 13:56

Un autovehicul de teren al cărui șofer își verifica GPS-ul a intrat, sâmbătă, sub conducta de termoficare a municipiului Pitești, după ce mașina a izbit un autoturism pe care l-a proiectat într-un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentaților IPJ Argeș, coliziunea a avut loc între un Hyudai înmatriculat în Dolj și o Dacia Logan, din primele date ale anchetatorilor și din declarațiile șoferului mașinii de teren reieșind că acesta își verifica GPS-ul și că, la un moment dat, nefiind atent, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, mașina de teren a rămas sub conducta Societății de Termoficare din Pitești, pe care a avariat-o, fără însă a afecta livrarea de agent termic în oraș.

Un pasager din mașina al cărui șofer a provocat accidentul a suferit răni ușoare la cap și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Argeș pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea în unitatea medicală.

Cele două autoturisme au suferit avarii, iar în urma verificării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto s-a stabilit că aceștia nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferului care a provocat accidentul i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și distrugere, ancheta continuând cu acesta în stare de libertate.