Un șofer din Timișoara a lovit totul în calea lui și apoi s-a dus acasă. Cine a reușit să-l oprească înainte de a produce o tragedie

Publicat: 19 08. 2015, 14:13

This browser does not support the video element.

Potrivit martorilor, șoferul Renault-ului a venit cu viteză de pe strada Călan, a trecut peste linia continuă de pe Calea Torontalului, traversând, practic, patru benzi și o trecere de pietoni, a sărit peste bordură și a trecut de un trotuar și o pistă de biciclete, oprindu-se în parcarea din lateralul blocului în care locuiește, pe aleea Hotinului, informează tion.ro.

În loc să se oprească, individul a dat înapoi, lovind un zid, apoi a încercat să înainteze, dar a intrat într-o țeavă de gaze și apoi a lovit cu spatele un autoturism Opel.

„Când a lovit bordura și a trecut peste trotuar avea cel puțin 40 de kilometri la oră. Noroc că nu a lovit pe nimeni”, a declarat unul dintre martorii incidentului.

Mai mulți martori au declarat că șoferul părea a fi beat. La rândul lui, șoferul din Opel a spus că incidentul l-a șocat. Tânărul a ieșit din mașină și l-a scos pe protagonist din Renault, înainte să mai apuce să lovească ceva.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, șoferul din Renault a plecat acasă. Acolo l-au și găsit polițiștii, care au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Odată dus la spital, bărbatul a acceptat recoltarea probelor biologice.

Oamenii legii îi vor face dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit celor din zonă, șoferul Renault-ului nu se află la prima ispravă de acest gen, iar mașina pe care o conduce a fost și în trecut lovită.