Un șofer înregistrat cu 149 km/oră a ieșit de pe drum după ce a văzut radarul și a abandonat mașina

Publicat: 21 04. 2014, 15:15
Actualizat: 27 03. 2019, 01:49

Un șofer prins de aparatul radar în timp ce circula, luni, cu viteza de 149 de kilometri la oră pe drumul național 1, în zona localității Băicoi, a ieșit de pe drumul național după ce observat aparatul radar și și-a abandonat mașina pe un drum secundar, cel mai probabil pentru a evita amenda.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, șoferul a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteză mare, însă nu a ajuns la echipajul de poliție care ar fi trebuit să-l oprească, cel mai probabil părăsind drumul național după ce a constatat că a fost surprins de radar.

Un echipaj de poliție a plecat în căutarea mașinii și a găsit autoturismul parcat pe o stradă secundară, șoferul dispărând.

Polițiștii au identificat autoturismul, acesta aparținând unei firme din comuna Telega, județul Prahova. Ulterior, a fost identificat și șoferul, care a fost amendat contravențional cu 765 lei și șase puncte de penalizare.

În această perioadă, 15 aparate radar acționează pe drumurile naționale din județul Prahova, un număr mare de polițiști aflându-se pe DN1, care este cel mai circulat tronson rutier din Prahova.

Daciana Ilie, corespondenti@mediafax.ro