Un șofer ROMÂN, erou în Germania, căutat pe Facebook după ce a salvat viața a două tinere – FOTO

Publicat: 07 04. 2019, 17:47

Natalie Muller a povestit toată întâmplarea pe pagina personală de Facebook. Femeia spune că se îndrepta cu o prietenă spre un târg de animale în momentul în care a văzut că din mașină iese fum. A oprit imediat și a încercat să elibereze cei doi cai pe care îi transporta în anexă. În ajutor le-a sărit un bărbat care, în doar câteva secunde, a decuplat remorca în care se aflau animalele și a împins-o într-o zonă sigură. Le-a avertizat să nu se apropie de mașină, apoi și-a văzut de drum. Cele două femei vor să îl găsească pentru a-i mulțumi, relatează Die Rheinpfalz.

Tânăra a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își exprimă dorința de a-l întâlni și a-i mulțumi celui care i-a salvat viața, atât ei cât și pretenei sale.

„Acest om ne-a salvat. A trecut pe autostradă și ne-a împins rulota în câteva secunde. Apoi ne-a avertizat să ne întoarcem la mașină și a dispărut. Eu și Claudia am vrea să-i mulțumim personal acestui om. Dacă am putea să-l găsim pe Facebook ar fi grozav!”, a scris Natalie Müller în postarea de pe Facebook. 

Foto: Natalie Muller/ Facebook