VIDEO | Un soldat rus care s-ar fi predat a început să plângă după ce a fost hrănit de civilii ucraineni și a fost lăsat să vorbească la telefon cu familia

Publicat: 02 03. 2022, 17:51
Actualizat: 02 03. 2022, 22:24
Un soldat rus care s-ar fi predat a început să plângă după ce a fost hrănit de civilii ucraineni și a fost lăsat să vorbească la telefon cu familia / Foto: Captura Twitter

Un tânăr soldat rus, care s-ar fi predat, apare într-o filmare înregistrată de ucraineni. Când a fost filmat, acesta a izbucnit în plâns după ce a fost hrănit și lăsat să vorbească la telefon cu familia lui.

În filmarea care a devenit virală pe rețelele sociale, tânărul militar poate fi observat cum bea un ceai și mușcă din mâncarea pe care civilii ucraineni din jurul său i-au adus-o. În același timp, soldatul vorbește la un telefon prin video-chat cel mai probabil cu familia de acasă și izbucnește în plâns.

Ucrainenii susțin că soldații rușii se predau în masă: „Nu vor să moară pentru palatele lui Putin și Kadîrov!”

Presa ucraineană relatează că soldații ruși au început deja să se predea în masă, după aproape o săptămână de război.

Nexta a prezentat marți un material video în care apar soldații ruși, care s-ar fi predat deja ucrainenilor.

Informațiile au apărut la scurt timp după ce președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat că-i va recompensa financiar și îi va grația total pe soldații ruși care își depun armele.