Un student a fost înjunghiat mortal în campusul de la Agronomie

Publicat: 10 06. 2012, 15:22
Actualizat: 10 06. 2012, 15:22

Un student a murit duminică într-un spital din Capitală după ce a fost înjunghiat în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București (USAMVB), într-un conflict izbucnit din cauza unei fete, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Incidentul a avut loc duminică dimineața și a fost raportat la 112, persoana care a sesizat anunțând că într-un campus universitar din sectorul 1 a fost înjunghiată o persoană, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că tânărul înjunghiat avea 21 de ani și era student la Management Agrozootehnic.

Din primele verificări s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, un grup de persoane a adresat cuvinte jignitoare unei tinere, iar în apărarea ei au intervenit prietenii cu care aceasta se deplasa. Ulterior, în altercația între cele două grupuri, tânărul a fost înjunghiat.

Autorul a fugit de la fața locului, iar tânărul înjunghiat a fost transportat la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă nu a putut fi salvat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei fac cercetări pentru identificarea autorului și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.