Un sucevean a distrus un aparat de jocuri de noroc ca să-și recupereze banii pierduți

Publicat: 17 03. 2013, 17:10
Actualizat: 03 07. 2013, 22:46

Un tânăr din comuna suceveană Marginea este cercetat pentru furt calificat, după ce a distrus un aparat de jocuri de noroc dintr-o sală de jocuri din comună ca să-și recupereze suma de bani pe care a pierdut-o, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii Postului de poliție Marginea au fost sesizați, vineri, de administratorul unei societăți comerciale din localitate că în noaptea precedentă hoții au pătruns în sala de jocuri, unde au distrus un aparat de joc și au sustras bani.

Din primele verificări s-a stabilit că furtul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, după ora 00.30, fiind distrus un aparat de joc și furată suma de 950 lei.

În urma cercetărilor, polițistii au stabilit că joi seară, un tânăr localnic în vârstă de 22 de ani a jucat la acel aparat electronic suma de 950 lei și a pierdut.

El s-a ascuns în debaraua clădirii, iar după închiderea localului a distrus caseta pentru monetar și a furat suma jucată, 950 lei, după care a ieșit din local distrugând geamul termopan.

În prezent, tânărul este cercetat pentru furt calificat.