Un sucevean care și-a omorât soția în 1991, arestat după ce a vrut să-și ucidă iubita însărcinată

Publicat: 12 02. 2016, 16:57

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Melu Goleanu (58 ani) este cercetat pentru tentativă de omor calificat, Tribunalul Suceava admițând cererea de arestare preventivă.

Ancheta a stabilit că luni după amiaza un bărbat a sesizat prin 112 că o femeie din orașul Broșteni s-ar fi autoaccidentat „căzând într-un cuțit’.

Polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă, iar femeia a declarat că s-a tăiat cu cuțitul din greșeală, pe fondul consumului de alcool. A doua zi a fost făcută însă examinarea medico-legală a femeii, concluzionându-se că aceasta prezintă multiple plăgi tăiate-înjunghiate.

În urma anchetei s-a stabilit că în cursul zilei de luni, Melu Goleanu a lovit-o pe femeie, care este însărcinată, cu un cuțit și cu un corp contondent dur în zone vitale, cu intenția de a-i suprima viața.

Procurorii precizează că cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale.

De menționat este că bărbatul a fost condamnat anterior pentru omor, după ce și-a omorât soția în 1991, Goleanu ieșind din penitenciar în 2006.