Un tânăr a încercat să se sinucidă în Parcul Tineretului din București

Publicat: 14 03. 2016, 14:34

Incidentul a avut loc duminică seară, în parcul Tineretului din Capitală, lângă Sala Polivalentă. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a căzut de pe un pod în apă rece a lacului, iar martori la întreagă scenă au fost doi polițiști. Unul dintre polițiști a mers la baza podului și a sărit și el în apă pentru a-l salva, potrivit Știrile PROTV.

„Nu a spus nimic. Doar s-a uitat la noi și a sărit. Încerca să se ducă cât mai în larg. Din ce cauza, nu știu.”, a declarat Marian Viorel Chivu, ofițer alpatrulei călare București, care l-a salvat pe tânăr.

În scurt timp, la fața locului a ajuns și o ambulanță, iar bărbatul a fost preluat de medici și dus la spitalul Bagdasar Arseni pentru mai multe investigații. Deși distanță de pe pod până la apă depășește 10 metri, iar adâncimea acesteia nu are mai mult de 2 metri, bărbatul a scăpat teafăr și nevătămat.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că era disperat din cauza unui împrumut făcut la o bancă. De asmenea, o ceartă recentă cu iubita lui pare să fi fost picătură care a umplut paharul și l-a determinat să recurgă la gestul ce putea avea un final tragic, notează sursa.