Un tânăr a murit după ce mașina, cu care venea de la o petrecere, s-a izbit de un stâlp

Publicat: 21 05. 2017, 21:42
Actualizat: 02 10. 2018, 18:03

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, accidentul a avut loc în satul Totea, din comuna Hurezani. Un tânăr de 19 ani, din Licurici, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei și a lipsei de experiență, iar mașina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de electricitate.

„A intrat cu autoturismul în stâlp. A rămas încarcerat. A intervenit Garda de Intervenție Nr. 2 Hurezani, cu un echipaj pentru Descarcerare și o ambulanță din partea Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Am făcut manevre de resuscitare, dar medicii de pe ambulanță au declarat decesul”, a declarat, pentru Mediafax, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Se deplasa din satul Totea- Licurici către Totea- Hurezani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate. A fost găsit de către echipajele de Poliție inconștient, s-a efectuat cercetarea la fața locului, victima ulterior decedând. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat, pentru Mediafax, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Martorii spun că tânărul fusese la o petrecere organizată de Sfinții Constantin și Elena, iar duminică seara se întorcea spre casă.