Un tânăr a murit în Prahova, după ce a intrat intenționat cu mașina într-un copac. Înainte de accident a trimis mesaje de adio prietenilor

Publicat: 10 05. 2019, 17:03

This browser does not support the video element.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Prahova a murit după ce, potrivit primelor cercetări, a intrat cu mașina într-un copac, pe un drum județean. Înainte de accident, el ar fi trimis mai multe mesaje unor prieteni cărora le mulțumea pentru că i-au fost alături și își lua adio. 

Accidentul s-a produs joi seara, pe DJ 144, între localitățile Nedelea și Florești din județul Prahova.

Potrivit ISU Prahova, un autoturism a intrat într-un pom, iar în urma impactului, un bărbat în vârstă de 27 de ani a rămas încarcerat.

Echipajele medicale sosite la locul accidentului au constatat că bărbatul a murit în urma impactului.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au declarat că șoferul a pierdut controlul direcției, din cauza vitezei, și a intrat într-un copac.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma primelor cercetări efectuate de către polițiști s-a stabilit că tânărul s-ar fi sinucis.

Înainte de producerea accidentului, el ar fi trimis mai multe mesaje unor prieteni apropiați cărora le mulțumea pentru că i-au fost alături și își lua adio. Bărbatul nu și-a motivat însă gestul.