Un tânăr de 21 de ani din Timișoara s-a certat cu iubita de 46 de ani într-un tramvai din Timișoara. După ce a bătut-o a scos un cuțit. Femeia, internată de urgență

Publicat: 06 03. 2018, 19:42
Actualizat: 06 03. 2018, 19:45

Incidentul a avut loc, marți, într-un tramvai care circula pe linia 9, în apropierea Gării de Nord din Timișoara. Purtătorul de cuvânt al Societății de Transport Public Timișoara, Diana Pleșa, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că între victimă, o femeie de 46 de ani, și agresor, un tânăr de 21 de ani, a avut loc o altercație.

„Este vorba despre un cuplu care a avut o altercație în tramvaiul 9, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie. A fost chemată poliția de către călători. Tramvaiul a staționat în stația din Gara de Nord până a venit poliția, apoi a fost retras în depozit pentru igienizare”, a afirmat Diana Pleșa.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Timișoara pentru îngrijiri medicale, având o rană în zona coapsei, iar agresorul a fost dus la audieri de către polițiști.

„În cursul zilei, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 46 ani ar fi fost înjunghiată în zona coapsei de către un tânăr de 21 de ani într-un tramvai, pe raza municipiului Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Ionuț Sîrbu.

FOTO: Banatul Azi