Un tânăr de 25 de ani și-a dat foc în mașina parcată într-o benzinărie din Cluj Napoca VIDEO

Publicat: 29 05. 2018, 18:45

„Marți a izbucnit un incendiu la un autoturism într-o pompă de carburanți de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, ISU Cluj intervenind cu două autospeciale și un echipaj SMURD. Flăcările au fost stinse în urma intervenției pompierilor, însă o persoană a fost surprinsă în interiorul autoturismului și a decedat”, au spus sursele citate.

Incendiul din benzinăria din Cluj-Napoca ar fi fost provocat chiar de șofer, care și-a fi pus benzină într-o canistră, a stropit mașina în interior, a urcat și și-a dat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat marți, corespondentului MEDIAFAX că nu a fost stabilită identitatea bărbatului decedat. „Conform primelor verificări, decesul ar fi survenit în urma unei autoincendieri a autoturismului. Se efectuează cercetarea la fața locului, cu criminaliști, polițiști de la Investigații Criminale. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bărbatului”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat la rândul lor corespondentului MEDIAFAX că, în urma vizionării camerelor de supraveghere ale benzinărieri, anchetatorii au tras concluzia că ar fi fost vorba de o sinucidere. „Bărbatul și-ar fi pus combustibil într-o canistră, ar fi stropit interiorul, după care s-a urcat pe bancheta din spate a mașinii și și-a dat foc. Pe camere se văd cum izbucnesc flăcările”, au precizat sursele citate

Video: Facebook/Dorel Bârz