Un tânăr din Bârlad a scăpat nevătămat după ce s-a aruncat într-o fântână adâncă de 18 metri. Ambulanța l-a transferat la psihiatrie

Publicat: 22 10. 2012, 16:45
Actualizat: 15 02. 2019, 15:33

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad, a scăpat nevătămat după ce, în cursul zilei de luni, s-a aruncat într-o fântână publică din oraș, adâncă de peste 18 metri, cu intenția de a se sinucide întrucât era afectat de moartea mamei sale, din urmă cu câteva zile.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, tânărul a fost observat în puțul adânc de peste 18 metri de către un localnic din Bârlad, care intenționa să scoată apă cu găleata din fântână.

Speriat, bârlădeanul a sunat la numărul de urgență și a solicitat atât intervenția ambulanței, cât și a pompierilor.

„Tânărul a fost scos la suprafață de către pompieri, acesta prezentând simptome de hipotermie provocate de apa rece din fântână. Din primele cercetări ale polițiștilor, s-a stabilit că tânărul s-a aruncat în fântână cu intenția de a se sinucide, fiind afectat de moartea mamei, eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Preluat de o ambulanță, tânărul de 22 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Bârlad, unde medicii au constatat că nu prezenta nicio leziune traumatică, el fiind transferat la Secția de Psihiatrie a unității medicale.