Un tânăr din Neamț se afla într-un bar. Când i s-a adus nota de plată, a scos un pistol și a tras

Publicat: 14 01. 2015, 17:15
Actualizat: 14 01. 2015, 19:46

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, incidentul a avut loc într-un bar din orașul Târgu Ocna, în momentul în care ospătarul, de altfel singura persoană aflată în localul respectiv, i-a adus nota de plată tânărului de 22 de ani.

Pentru a nu plăti consumația și a-l speria pe ospătar, tânărul a scos pistolul și a tras în sus, după care a fugit din bar.

Ulterior, angajatul localului a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat Poliția, care a început căutarea tânărului.

„Persoana suspectată de comiterea faptei a fost identificată, asupra sa fiind găsit un pistol cu aer comprimat. Tânărul nu deținea documente pentru respectiva armă, pe care a introdus-o ilegal în țară în cursul anului trecut”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

Prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă, tânărul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, de Judecătoria Onești, pentru uz de armă neletală, nerespectarea armelor și munițiilor și contrabandă.