Un tânăr, plasat în carantină, a fost depistat de polițiști, în timp ce făcea „liniuţe” în centrul oraşului. Pasiunea pentru viteză l-a dat de gol

Publicat: 14 09. 2020, 20:40
Actualizat: 14 09. 2020, 20:47

Un tânăr, aflat sub măsura carantinarii la domiciliu, în urma contactului cu o persoană infectată cu coronavirus, a fost depistat de Poliția Rutieră că a încălcat măsură de izolare, după o întrecere cu  o altă mașină.

Scena s-a petrecut pe străzile  municipiului Roman, unde tinerii, în vârstă de 20 de ani, au fost prinşi de poliţiştii de la Rutieră rulând, în paralel, cu viteză de 120 de kilometri pe oră.

Plasat în carantină la domiciliu, însă tânărul a preferat să facă întreceri cu mașina în centrul orașului

Însă, unul dintre tineri fusese plasat în carantină la domiciliu de Direcţia de Sănătate Publică, întrucât intrase în contact cu o persoană infectată cu Covid.

„Cei doi au fost depistați cu aparatul radar rulând în paralel cu viteză de 120 km/h, în interiorul municipiului Român, pe traseul bulevardul Român Mușat – stradă Mihai Viteazu – stradă Ștefan cel Mare – stradă Oituz – stradă Sucedava – bulevardul Român Mușat. În urmă verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Român, acesta se află sub măsura carantinării la domiciliu”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Astfel, tânărul în cauza a rămas  fără permis pentru următoarele trei luni, la care i s-a mai adăugat un dosar penal pentru „liniuţele” de pe bulevard.

O altă acuzație care i-a fost adusă, atât lui cât şi celuilalt şofer, este de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.