Un tânăr s-a cățărat în apartamentul fostei sale prietene, a violat-o și apoi a adormit în patul ei

Publicat: 13 08. 2015, 17:02

Fata locuiește la etajul al III-lea al unui bloc din Focșani, dar înălțimea nu l-a împiedicat pe individ să se cațere până la geamul tinerei, pentru a intra în casă, informează monitorulvn.ro.

Sub amenințarea unei șurubelnițe, fostul prieten a violat-o pe tânăra în vârstă de 27 de ani. După ce a comis fapta, bărbatul a adormit în patul fetei. Victima a reușit să plece din casă și să-și anunțe părinții, care au sesizat poliția.

Polițiștii focșăneni, alături de tatăl fetei, au mers în imobilul respectiv și l-au găsit acolo pe violator. L-au trezit din somn și l-au dus direct la secția de poliție.

Medicul legist a confirmat raportul sexual și polițiștii au emis pe numele agresorului ordonanță de reținere, urmând ca joi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La audieri, individul a recunoscut că a intrat în casa fetei pe fereastră, că s-a culcat cu ea, dar a susținut că nu a silit-o să facă acest lucru. De asemenea, a recunoscut și faptul că a avut o șurubelniță, dar nu pentru a o amenința pe fată, ci pentru a deschide ușa la balcon. Lângă pat, anchetatorii au găsit însă atât o șurubelniță, cât și un cuțit.