Un tânăr și iubita lui s-au răsturnat cu ATV-ul pe drumul spre cabana Gura Diham. Femeia a fost prinsă sub vehicul (FOTO)

Publicat: 26 08. 2020, 01:32
Actualizat: 26 08. 2020, 01:40

Doi turiști, un tânăr de 19 ani și iubita lui, s-au răsturnat cu un ATV, pe drumul spre cabana Gura Diham. La fața locului s-au deplasat salvamontiști și medici, mai ales că tânăra fusese prinsă sub vehicul și a suferit mai multe traumatisme.

Medicii de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova i-au acordat primul ajutor, apoi au transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, potrivit Mediafax.

Potrivit Salvamont Bușteni, accidentul a avut loc, marți, pe drumul spre cabana Gura Diham, atunci când tânărul a pierdut controlul ghidonului și s-a răsturnat într-o curbă. Prietena lui, care stătea în spate, a fost prinsă sub ATV.

Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV: „Ceea ce trebuia să fie o zi liberă s-a transformat în ziua fatidică”

Un polițist din Sălaj s-a răsturnat cu ATV-ul, duminică, 10 august, pe o pășune din localitatea Stâna, județul Sălaj, și a murit. Tânărul se afla în ziua lui liberă la momentul accidentului. Sindicatul Europol a postat pe Facebook un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de accidentul mortal în care a fost implicat Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL.

Alin avea 29 de ani și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

Un bărbat și o femeie însărcinată au căzut cu ATV-ul într-o râpă din Sinaia, în luna februarie

Două persoane, între care o femeie însărcinată, au căzut cu ATV -ul într-o râpă, în Sinaia, pe drumul spre Cota 1.400.
Astfel, pompierii și salvamontiștii au intervenit, duminică, 2 februarie, pentru salvarea victimelor, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, preciza – atunci – că pompierii au intervenit pentru salvarea a două persoane care au căzut cu ATV -ul în râpă de aproximativ opt metri, pe drumul care leagă Sinaia de cota 1400.