Un taximetrist din Marea Britanie a salvat o româncă din mâinile unui proxenet, tot român. Tânăra plângea și bărbatul a sunat imediat la poliție

Publicat: 29 09. 2019, 20:31

Poliția din West Midlands a dezvăluit imaginile filmate de un bodycam, din noaptea în care Tahir Mehmood a sunat la 999, după ce a luat cu taxiul o româncă agitată, scrie unilad.co.uk.

Mehmood este acum recomandat pentru recunoștință din partea poliției, după ce a împiedicat transportul femeii din România la un bordel, de către un proxenet violent.

Femeia – a cărei identitate este păstrată anonimă – a ajuns pe Aeroportul Luton în 16 februarie 2018, după ce s-a lăsat păcălită de o reclamă publicată de Robert Enescu, care căuta „o maseuză”, pentru Marea Britanie.

Victima a fost ținută captivă într-un bordel din Londra, înainte de a fi dusă în Coventry, unde a fost obligată să pozeze sexy, în lenjerie intimă, pentru „reclama online”.

În data de 20 februarie, Enescu (26 ani), a chemat un taxi pentru a o duce pe femeie la bordel.

După ce a văzut că pasagera din taxiul lui plânge, Mehmood a chemat poliția, care a venit imediat la fața locului.

A doua zi, polițiștii au descins la bordel și au salvat mai multe femei care practicau prostituția. Enescu a fost arestat la domiciliul lui din Kingfield Road, Coventry.

Deși a fost condamnat la nouă ani de închisoare, proxenetul a reușit să fugă și acum este căutat de Europol.